dissabte, 7 de gener del 2012

Any Nou, Nous projectes

Apreciats companys,

us adreço aquest missatge per comentar-vos unes noticies del Club. Els membres de la junta estem "barrinant" algunes idees per començar l'any amb força i es per això que pretenem donar-li una nova empenta al Club.

Estem preparant un llistat d'activitats que volem programar per tot l'any, es per aixó que ens agradaria fer un programa de sortides per tota la temporada i en aquest sentit estaria molt be que tots els que tingueu idees de coses a fer, ens les comentessiu. Donant l'exit de la sortida organitzada per en Juan Diego i la seva familia, estaria molt bé tractar de donar-li una certa continuitat i planificar un calendari per tot l'any, amb activitats diverses i per llocs i esports diferents i complementaris. Esperem les vostres sugerencies.

Per altra banda, des de la Junta hem decidit fer un cop de cap i potenciar el paper del soci del club. Volem fer pagar una quota anyal per pertanyer al Club, minima pero amb certes avantages, que anirem desvetllant a mida que les poguem concretar. Per aquest motiu, us preguem que els que esteu interessats en formar-ne part ens ho feu saber, i us anirem informant. No us espanteu, la idea estaria al voltant dels 20€ any, i no seran envà.

Atentament, el vostre company, Pere Urrea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada